Schoonmaakdiensten

uw leven gemakkelijker maken

Koken

Onze maaltijdkookservice omvat:

  • Maaltijdplannen maken
  • Voedsel klaarmaken voor het koken
  • Koken of opwarmen van maaltijden
  • De afwas doen
  • De keuken schoonmaken en desinfecteren

 

Maaltijdbezorging is misschien niet altijd de juiste of gemakkelijke keuze. Als u of uw dierbaren specifieke gezondheidsbehoeften hebben, of u een speciale gelegenheid plant, of gewoon geen tijd heeft om te koken, is de maaltijdbereiding een goede manier om uw problemen op te lossen.

Wat is maaltijdbereiding?

In het algemeen houdt maaltijdbereidingsdiensten in dat een professionele chef-kok bij een klant thuiskomt om thuis eten te bereiden en te koken. We kunnen met klanten samenwerken om een ​​passend maaltijdplan op te stellen, rekening houdend met alle dieetbeperkingen, en kunnen taken zoals boodschappen doen en schoonmaken als onderdeel van de service voor onze rekening nemen. Vaak kunnen onze klanten kiezen hoe betrokken ze willen zijn bij het planning-, voorbereidings- en kookproces.

Professioneel koken thuis heeft zo zijn voordelen, zoals veiligheid en goede voeding.

Onze maaltijdkookservice houdt rekening met de behoeften van elke klant en omvat:

Maaltijdplannen maken. In samenwerking met klanten kunnen we maaltijdplannen maken die ze daadwerkelijk willen eten en ervoor zorgen dat hun maaltijden geschikt zijn voor hun voedingsbehoeften.

Boodschappen doen. We kunnen het werk van wandelen door supermarkten en het behandelen van mogelijk zware artikelen voor onze rekening nemen.

Voedsel klaarmaken voor het koken. We kunnen voedsel bereiden om direct te koken of ingrediënten klaar te maken voor later. We kunnen ook vooraf gezonde snacks voor klanten bereiden. Bijvoorbeeld: groenten en fruit snijden of bakjes met crackers en kaas in porties maken.

Koken of opwarmen van maaltijden: Koken kan gevaarlijk zijn voor sommige senior klanten, dus we zorgen ervoor als onderdeel van onze maaltijdbereidingsservice. Natuurlijk, wanneer klanten hun eigen maaltijden willen bereiden, werken we samen met hen in de keuken.

De afwas doen. Wij zorgen hiervoor na het bereiden en koken van maaltijden.

De keuken schoonmaken en desinfecteren: Om onze klanten te beschermen, reinigen en desinfecteren we hun keuken zorgvuldig zodat deze klaar is voor de volgende maaltijd.

 

Rue de la Fontaine 39

B - 1640 Rhode-Saint-Genèse

 

 

  +32 (0)2 380 60 37 

 

 

  +32 (0)2 377 78 69

 +32 (0) 486 56 42 07 (Natacha)

    +32 (0) 486 56 42 06 (Ewa)

 

 +32 (0)2 380 33 36